Om oss

Tromsø Friluftsenter

Vi er en liten familie bedrift som stolt kan vise frem lokal kystkultur gjennom generasjoner. Våre guider har lokal tilhørighet og gir deg gjestfrihet fra hjertet. For oss handler det ikke bare om Nordlyset, men å få oppleve folk fra alle deler av verden som berører våre sjeler mens de er her. Det handler om den friske sjølufta, stillheten, en sildrende bekk og de vakre klare fargene som Tromsø byr på.

Om oss

Hjemstedet vårt

På nordsiden av Kvaløya ligger et sjarmerende sted som heter
Risvika, som er en 40-minutters kjøretur fra Tromsø igjennom et utrolig
landskap. Dette er hjemstedet vårt, og familien min har gjennom
generasjoner levd her med gårdsbruk og fiske på kysten.

Ettersom tiden har gått, har ting endret seg og gården har ikke lenger dyr. Én dag satt min far ute og så på det magiske nordlyset, og i det øyeblikket bestemte han seg for å dele den fantastiske naturen med andre mennesker, og slik ble Tromsø Friluftsenter etablert. 

Vi har siden 2004 hatt gleden av å ta i mot gjester fra hele verden inn i våre hjerter og hjem. Vår spesialitet er små grupper med lokale guider, og en familie som gir dere en autentisk følelse av nordnorsk sjarm, og dette har gjort at gjestene våre har kommet tilbake år etter år. 

Vi gikk viralt

Jakten på nordlyset

Discovery Network Norway lanserte en av de mest spektakulære TV-seriene kalt "Jakten på nordlyset" på TVNorge og Dplay den 2. januar 2018.

Vi er stolte over å være en del av programmet og kunne vise deg hvor vakkert Tromsø og områdene rundt er gjennom skjermen.

Vi kunne ikke vært mer stolte da de også sendte en miniversjon av serien i disse landene: "Lov na Polarnu Svjetlost" på kroatisk TV i 2020, østerriksk TV i 2020, rumensk TV i 2021, "Dem Polarlicht auf der Spur" på NDR Fernsehen og tysk TV-program i 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022.

https://www.facebook.com/watch/?v=529358940953658

Christoph Siegrist hadde også en dokumentar som ble vist i Sveits, og den viser magien bak vårt webkamera.

https://www.youtube.com/watch?v=5uUMitcRXkk&t=712s

Les våre

Gjesters tilbakemeldinger

Kontakt

Er du klar for å bli en del av vår historie?