Vi bryr oss om

Bærekraft

Vi gir deg ikke bare en minneverdig opplevelser, men også en reise som er miljøsertifisert og bærekraftig. Velg oss for å utforske verden med god samvittighet, med redusert miljøpåvirkning og støtte tillokalsamfunnet du besøker.

Vi etterlater oss ingen

Fotspor

Natur, miljø og trygghet har alltid vært vårt viktigste prioritet på turene våre, noe vi tar veldig seriøst. Hver eneste del av turen er nøye planlagt for å unngå å legge igjen fotavtrykk i naturen. Vi jobber rett å slett så bærekraftig som vi kan, og samarbeid med andre bedrifter er en del av den retningen. På denne måten sparer vi miljøet for unødvendig forurensning. Vi rydder etter oss og andre når vi er på tur.

Vi tror sterkt på at vi ikke skal etterlate noen fotspor i fremtiden, vårt ordtak er «Bærekraftig tenking for en bærekraftig fremtid».

Vår kvalitet

VARDE er et offisielle kvalitetssystemet for norsk reiseliv. Bedriften testes av fagfolk og gis tilbakemelding på de generelle og spesifikke kvalitetskriteriene.

Selskaper som opprettholder høye standarder i alle aspekter av sin forretningspraksis, og som oppfyller VARDE Experience Quality omfattende vurderingskriterier har rett til å bære VARDE.

Les våre

Gjesters tilbakemeldinger

Kontakt

Er du klar for å bli en del av vår historie?