Opplev Tromsø med ...

Tromsø Friluftsenter

Opplev nordnorsk sjarm og gjestfrihet sammen med vår familiebedrift, la oss ta deg med på en morsom reise tilbake til vår kyst historie, vår stolthet og arv.

Opplev Tromsø med ...

Våre aktiviteter

Tromsø har en magisk vintertid, og byr på farger både dag og natt. Opplev vår Nordlystur og se fargene spille magisk på nattehimmelen. Kontrastene i fargene er så sterke og gir deg hjertebank... så huske å stoppe opp og nyte de små øyeblikkene mens opplevelsen foregår. Du kan også via vår samarbeidspartner være med på hvalsafari på dagtid.

Om oss

Historien vår

Vi er en liten familie bedrift som stolt kan vise frem lokal kyst kultur gjennom generasjoner. Våre guider har lokal tilhørighet og gir deg gjestfrihet fra hjertet.

For oss handler det ikke bare om Nordlyset, men å få oppleve folk fra alle deler av verden som berører våre sjeler mens de er her. Det handler om denfriske sjølufta, stillheten, en sildrende bekk og de vakre klare fargene som Tromsø byr på.

Vi er så takknemlig for at vi får være en del av din opplevelse, å få være der når moder jord viser seg frem for deg enten det er sommer eller vinter.

Fordeler

Hvorfor oss?

Som en av pionerene i Tromsø på nordlys, og som kan smykke seg med 20 års i 2024 har vi en enorm erfaring og kjennskap til nærområdet. Vi ønsker at du skal få oppleve en nordnorsk opplevelse som blir mer enn den turen du hadde sett for deg.

Vi skaper minner som sitter i hjertet. Det betyr også at vi vil gjøre alt vi kan for at du får det du har kommet for men med en innsats som sitter utenpå huden.

En morsom autentisk opplevelse gitt fra våre hjerter til ditt – et minne som varer hele livet.
Sertifisert av det najonale Varde – kvalitetssystemet for å sikre en høy standard på din opplevelse.
Velg oss for å utforske vår verden med god samvittighet, med redusert miljøpåvirkning og støtte til lokalsamfunnet vårt.
Les våre

Gjesters tilbakemeldinger

Bærekraft

Miljøfyrtårn

Natur, miljø og trygghet har alltid vært vårt viktigste prioritet på turene våre, noe vi tar veldig seriøst. Hver eneste del av turen er nøye planlagt for å unngå å legge igjen fotavtrykk i naturen. Vi jobber rett å slett så bærekraftig som vi kan, og samarbeid med andre bedrifter er en del av den retningen. På denne måten sparer vi miljøet for unødvendig forurensning. Vi rydder etter oss og andre når vi er på tur. Vi tror sterkt på at vi ikke skal etterlate noen fotspor i fremtiden, vårt ordtak er «Bærekraftig tenking for en bærekraftig fremtid».

Kvalitet

VARDE er et offisielle kvalitetssystemet for norsk reiseliv. Bedriften testes av fagfolk og gis tilbakemelding på de generelle og spesifikke kvalitetskriteriene.

Selskaper som opprettholder høye standarder i alle aspekter av sin forretningspraksis, og som oppfyller VARDE Experience Quality omfattende vurderingskriterier har rett til å bære VARDE.

Besøk vårt

Aurora cam

Vi samarbeider med den velkjente værmannen Christoph Siegrist fra Sveits, som har installert et nordlyswebkamera på vår basecamp. Det er ett av fem slike kameraer i Norge og en del av et nettverk av nordlyskameraer i Skandinavia med totalt 16 kameraer.

Dette gir oss en konkurransefordel ved at det gir oss et nordlysvarsel på telefonen når lyset er synlig over basecampen vår, selv gjennom skyene! Ta en titt på et utvalg av de nyeste og beste bildene som er tatt med kameraet.

Instagram

Følg oss på Instagram

Kontakt

Er du klar for å bli en del av vår historie?