Om oss

Vi er en liten familie bedrift som stolt kan vise frem lokal kyst kultur gjennom generasjoner. Våre guider har lokal tilhørighet og gir deg gjestfrihet fra hjertet.
For oss handler det ikke bare om Nordlyset, men å få oppleve folk fra alle deler av verden som berører våre sjeler mens de er her. Det handler om den
friske sjølufta, stillheten, en sildrende bekk og de vakre klare fargene som Tromsø byr på. Vi er så takknemlig for at vi får være en del av din opplevelse, å få være der når moder jord viser seg frem for deg enten det er sommer eller vinter.
Skroll ned

Vi skaper minner

På nordsiden av Kvaløya ligger et sjarmerende sted som heter Risvika, som er en 40-minutters kjøretur fra Tromsø igjennom et utrolig landskap.

Dette er hjemstedet vårt, og familien min har gjennom generasjoner levd her med gårdsbruk og fiske på kysten. Ettersom tiden har gått, har ting endret seg og gården har ikke lenger dyr. 

Én dag satt min far ute og så på det magiske nordlyset, og i det øyeblikket bestemte han seg for å dele den fantastiske naturen med andre mennesker, og slik ble Tromsø Friluftsenter etablert. 

Vi har siden 2004 hatt gleden av å ta i mot gjester fra hele verden inn i våre hjerter og hjem. Vår spesialitet er små grupper med lokale guider, og en familie som gir dere en autentisk følelse av nordnorsk sjarm, og dette har gjort at gjestene våre har kommet tilbake år etter år. 

Vi har blitt intervjuet av flere nyhetsbyråer, og har også tatt del i en dokumentar laget av NRK ved navn «Jakten på nordlyset». 

Vi kan tilby skreddersydde løsninger ved etterspørsel.

Bilde av staben ved Tromsø Friluftsenter under lanseringen av "Jakten på Nordlyset 2018".
Følg oss i den flotte dokumentaren "Jakten på Nordlyset" vist på TV Norge i 2018 via DPlay.

Hall of Fame 2019 Certificate of Excellence - TripAdvisor - 2015, 2016, 2017, 2018

NEWS ARTICLES AND TV-PROGRAMS

Tromsø Friluftsenter har vært i nyhetene, i tillegg til å ha blitt fulgt av et TV-team i forbindelse med innspillingen av dokumentaren
Jakten på Nordlyset”.

Links:

Dagbladets nyhetsartikkel (06.01.2014):

“Tror mange har dette på “ting de vil gjøre før de dør”-lista”.

NRK-artikkel og TV-program  (31.12.2012):

“Se “Brøyt” og “Jakten på nordlyset”

Bladet Tromsø’s artikkel (13.12.2013):

“En smakebit på lyset” – om “Jakten på Nordlyset”

Nordlys’ artikkel (12.11.2013):

“Havets giganter har returnert til Kvaløya”

Nordlys’ artikkel (28.11.2012):

“Tromsøs nye turistattraksjon: – Amazing! Incredible!”

Nordlys’ artikkel (13.03.2012):

“- For et fantastisk land! Dette har vært ganske sterkt for meg”

ABCnyheter.no (16.02.2012):

“- Skal du se nordlyset, trenger du fire ting”