Betingelser

Bookingbetingelser

Les om våre bookingbetingelser her.

Tromsø Outdoor Center AS er ansvarlig for aktiviteten som tilbys direkte av oss. Hvis du bestiller andre turer gjennom oss, vil vi videreformidle bestillingen din til den relevante leverandøren av aktiviteten du har bestilt. Leverandøren er ansvarlig for å levere produktet du har bestilt i samsvar med beskrivelsen. Hvis du trenger å kontakte oss før eller under turen, er vi tilgjengelige mandag-fredag ​​kl. 09.00 - 16.00. Du kan kontakte oss via e-post info@tromso-friluftsenter.no eller telefon +47 907 51 583.

Våre betingelser

Bestillingssystemet kan håndtere reservasjoner for opptil 9 deltakere. Du kan bestille kveldsturer til kl. 18.00 samme dag som turen, mens de fleste dags- eller morgenaktiviteter må bestilles før kl. 16.00 dagen før turen. Reservasjonen din er bekreftet når du mottar en bekreftelse med et bestillingsnummer. Vi anbefaler alle kundene våre å skrive ut denne bekreftelsen og ta den med på turen. Du må være 18 år gammel for å bestille gjennom Tromsø Friluftsenter AS.

Betaling og sikkerhet

Betalingen behandles når bestillingen din er gjort. Tromsø Friluftsenter AS er ansvarlig for transaksjonen og for at riktig beløp trekkes fra kontoen din. Hvis det oppstår problemer med kredittkortet ditt, vil vi kontakte deg. Hvis vi ikke klarer å komme i kontakt med deg, blir reservasjonen din kansellert. All personlig informasjon behandles på et kryptert nettsted (SSL 128 bit) der informasjonen din er trygg. Bare Tromsø Friluftsenter AS og leverandøren av produktet ditt vil ha tilgang til navnet ditt og kontaktinformasjonen.

Avbestillinger/ endringer fra din side

For å avbestille eller endre reservasjonen din, må du kontakte Tromsø Friluftsenter AS.

  • Full refusjon gis for avbestillinger mer enn 14 dager før ankomstdatoen/turdatoen.
  • 50% av totalbeløpet refunderes for avbestillinger gjort 7-14 dager før ankomstdatoen/turdatoen.
  • Ingen refusjon gis for avbestillinger gjort mindre enn 7 dager før ankomstdatoen/turdatoen. En endring fra deg betraktes som en avbestilling.

Forsikring/ avbestillingsbeskyttelse

Vi anbefaler alle kundene våre å sikre at de har gode forsikringer før de starter turen i tilfelle sykdom, tap av bagasje, ulykker og lignende hendelser.

Våre leverandører

Vi er ansvarlige for betaling til våre leverandører for bestillingen din. Våre leverandører er ansvarlige for sin del av programmet ditt, inkludert fullstendige forsikringer, sertifikater, personale osv. i samsvar med lovene og reglene som kan gjelde for leverandøren.

Avbestilling/ store endringer fra vår side

Avbestillinger eller store endringer kan skje hvis:

  • forhold utenfor vår kontroll; været, ulykker, streiker osv.
  • betingelsene for bestillingen ikke er oppfylt; minimum antall deltakere (2), alder osv. Hvis denne typen avbestilling skjer, og du ikke godtar det alternative tilbudet som er gitt deg, refunderer vi 100% av kostnadene for den delen av reservasjonen. For å sikre en god opplevelse for deg, må vi kanskje endre mindre detaljer i reservasjonen din. Dette kan skyldes for eksempel værforhold.

Grupper

Hvis du trenger å bestille for en gruppe, er du velkommen til å kontakte Tromsø Friluftsenter AS på info@tromso-friluftsenter.no.

Klager

Hvis du opplever feil eller avvik underveis i forhold til reisedokumentene du har mottatt, og forholdet ikke kan rettes opp på stedet, må du sende en skriftlig klage direkte til leverandøren så snart som mulig.

Vi ser frem til å se deg i Tromsø og ønsker deg et opphold fylt med arktiske opplevelser!

Arktiske hilsener,

Tromsø Friluftsenter AS

Kontakt

Er du klar for å bli en del av vår historie?