RIB Båt

Rib båt-en intim og rå natur opplevelse! La oss være din foretrukne samarbeids partner når du skal planlegge neste års utflukt for din bedrift. med våre RIB båter kan vi tilrettelegge og lage en flott opplevelse som vil gi deg de rette rammene for din neste tur. Med vår lokal kunnskap til kystens dyreliv, kultur og beste plasser og oppleve kan vi gi deg den opplevelsen du sent vil glemme. Tromsø har røtter så langt som 9000 år tilbake i tid, så la oss ta deg med i rått landskap og gi deg kunnskapen du har lyst å sitte med etter en uforglemmelig opplevelse.
Skroll ned
Scroll down

Eks:

Med RIB-båt drar vi ut i det vakre og ville landskapet vi kaller hjem, et bittelite lokalsamfunn med 270 innbyggere. Denne bygda har et aktivt fiskemottak, som har tatt imot fisk i over 100 år, og dere får se og høre om livet her ute, om fiske og tørrfiskproduksjon. De små fiskebåtene er lett å få øye på; idyll og tradisjon hånd i hånd.

Etter dette innblikket i vår hjørnesteinsbedrift får dere bli med til vår gamle gård, i dag et rolig sted, men som engang i tiden var geitegård. Mye slit har blitt lagt ned for å få en slik velholdt gård. Her kan dere fritt vandre mellom små bergknauser, gamle bygg og havet, med en vakker liten strand. Dere får komme inn i en av våre to lavvuer (små trebygg laget etter samisk tradisjon), varme dere ved bålet og få en kopp kaffe eller te. Det finnes knapt noe skjønnere etter en slik tur enn å kunne stirre inn i flammene, og kanskje ha en rolig samtale rundt bålet.

Varighet: 3 timers

Pris: 1200,- per pers.

Inkluderer :

RIB tur til å fra Tromsø, inkl sikkerhets utstyr

kaffe, te og bål

(Om man ønsker bespisning kommer kun mat og drikke som et påslag i prisen)

Eks:

I RIB båt drar vi ut til Gåsvær et lite stykke idyll og historie i havgapet. Dette er et område som er kjent for sin storslåtte og vakre natur og her kan man ofte se sel, havørn, kongeørn, gråhegre, skarv, ærfugl og lundefugl.

Siden vi tilhører lokal samfunnet har vi gleden av å kunne få ta deg med inn i vår vakre kirke, ute på trappa tar vi en tradisjons rik "kirkekaffe" Og om det ikke er "slarv og fiskenytt" som fortelles så skal vi gi deg historien som ligger bak kirken vår. Om man ønsker kan vi tenne bål og grille, evt nyte en lunsj på den vakre korall stranden.

Varighet: 3 timer

Pris: 1200,- per pers.

Inkluderer :

RIB tur til å fra Tromsø, inkl sikkerhets utstyr

kaffe, te og bål

No items found.