Perler på kysten

Tromsø har vakre plasser utenfor bykjernen å vise frem, og i Rib båt, med vind i håret tar vi deg med til disse fantastiske perlene på kysten.
Skroll ned
Scroll down

Sandøya en vakker perle midt i havgapet, gir deg en kystopplevelse av de skjeldne og med mulighet til å se en av våre eldste kirkegårder, gå på en herlig topptur, eller nyte havutsikten fra frokostbordet som vil ta pusten fra de fleste. Her kan du sitte i badstu å enkelt ta stigen derfra ned i havet! En herlig opplevelse som vil lage minner du sent vil glemme

Kapasiteten for overnatting er 20 gjester.

Malangen Brygge Hvor hav møter fjell i Balsfjorden. Her kan man velge mellom hotellovernatting, leiligheter og rorbuer. Malangen egner seg perfekt til større arrangementer, og her stiller vi gladelig opp å tar dere med på RIB tur, midt i lunsjen eller etter en litt hard natt når man trenger å klarne hodet litt.

kapasitet for overnatting 70 gjester.

Sommarøy, helt sør på Kvaløya er en naturperle ved havet. Her er det hvite Korall strender så langt øye rekker, og det sies at her finnes det ikke klokke på sommerstid. Dette er et levende og tradisjonelt kystsamfunn som er hjemmehavn for mange fiskebåter, og er du her sommertid kan du få følelsen av å være en del av den nordnorske og tradisjonelle måten å leve på.

Kapasitet: 74 hotellrom og 81 rom i sjøhus og hytter. 155 rom og 400 sengeplasser i et ekte nordnorsk fiskevær.

Ikke la fantasien stoppe deg- vi er her for å lage den perfekte og trygge opplevelsen!

No items found.