Sjøfugl, sel og museumsbesøk med RIB

I museumsutstillingen vil du kunne se fugler som bebor fulgeklippene under sommerperioden, og får en introduksjon til alle rasene. Etter 30 minutter på museumet drar vi avgårde til bryggen for å kle på oss og gjøre oss klar til den opplevelsesfylte delen av turen. Resten av turen går gjennom dyreriket, hvor vi stopper på ulike lokasjoner som er kjent for et rikt fulgeliv og utsikt.
Skroll ned
Scroll down

Anbefales på det sterkeste for naturfotografer, fulgekikkere og de som elsker å oppleve kystlandskap. Vi plukker deg opp ved Scandic Ishavshotel i bussen vår og drar til Tromsø Museum. 

I museumsutstillingen vil du kunne se fugler som bebor fulgeklippene under sommerperioden, og får en introduksjon til alle rasene. Etter 30 minutter på museumet drar vi avgårde til bryggen for å kle på oss og gjøre oss klar til den opplevelsesfylte delen av turen. Resten av turen går gjennom dyreriket, hvor vi stopper på ulike lokasjoner som er kjent for et rikt fulgeliv og utsikt. Steinkobber kan ofte bli sett stikke hodet sitt opp fra vannet, eller liggende å hvile på vannkanten – både fullvoksne og barn. Hvis vi er heldig kan vi også se små niser. Skarv og havørn er vanlig å se i området vårt, i tillegg til lundefugl, alkefugl og havsvale. Ta med deg kamerat ditt; det er den beste måten til å bevare minnene og ta bilder av den utrolig naturen som Tromsø har å tilby.

Fra 01. May – 10. August

Varighet: omtrent. 3 timer          

Pris voksne: NOK 1 030,-   

Barn: NOK 730,- (Minimums høyde 140cm)Vi plukker deg opp kl. 13:30 foran Scandic Ishavshotel

(Vi ber om at du vennligst møter opp 10 minutter før
avgang)

Send oss e-post for bestillingE-mail us for booking