Nordlysjakt med nordnorsk sjarm

Med vår erfaring og kjennskap til nærområdet finner vi de beste stedene for nordlyset med god utsikt hvor du kan ta bilder. Vi kjører dit vi må for å finne en klar himmel, selv om dette er til indre Troms. I løpet av turen vil guiden oppgi interessant informasjon rundt nordlyset, både vitenskapelig og folkemyter.
Skroll ned
Scroll down

Vi henter i Tromsø i minibuss og tar deg med på en ekte nordlys jakt. I forkant har vi gjort forarbeid slik at vi vet hvor det blir best sjanse å se nordlyset denne kvelden. Med godt samarbeid mellom aktører og god lokal kunnskap, vil vi gjøre vårt ytterste for å vise deg nordlyset. Om det så kreves så kjører vi til Finland.

I løpet av kvelden vil guiden fortelle deg om nordlyset, både forskning, sagn og myter.

Vi hjelper deg også med å justere kameraet til riktige innstillinger for og ta best mulig bilder av nordlyset, samt at vi tar bilde av deg med nordlyset I bakgrunnen som du kan ta hjem til familie og venner. (Det er mulig å laste ned bildene i opprinnelig størrelse fra vår Flickr account).

Om været er bra så vil vi besøke vår basecamp som har stor lavvo med bål hvor vi kan gå inn og varme oss og grille marshmallows. (hvis vi er innenfor en rimelig avstand).

I noen få tilfeller vil sjansen for en klar himmel være liten. I slike tilfeller ser vi på den siste oppdaterte værmeldingen klokken 18.00. Vi møter dere ved pickup 1900 og forteller hvordan sjansene ser ut. Om du ikke ønsker å risikere noe så får du pengene for turen refundert. Om du likevel ønsker å ta sjansen vil man ikke få noe refundert om man ikke lykkes. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes, og vi ønsker at dere skal se nordlys like mye som du ønsker å se det!

NB: Vi kan ikke garantere tilgjengelighet den påfølgende dagen.

Fra 15. Sept – 31. Mars

Den ultimate nordlysjakten – omtrent 6 timer.

Avgang: kl. 19:15, Scandic Ishavshotel (Adresse: Fredrik Langes gate 2)

Pris: Voksne: NOK 1 150,- Barn: NOK 800,-

Inkluderer:

- Stativ 

- Varmt utetøy

- Bilde på Flickr som du kan laste ned 

- Kaffe, te og kake

Tilbys ikke til barn under 5 år grunnet det kalde været.

Send oss e-post for bestillingE-mail us for booking