Nordlysjakt med ekte nordnorsk sjarm

Med vår erfaring og kjennskap til nærområdet finner vi de beste stedene for nordlyset med god utsikt hvor du kan ta bilder. Vi kjører dit vi må for å finne en klar himmel, selv om dette er til indre Troms. I løpet av turen vil guiden oppgi interessant informasjon rundt nordlyset, både vitenskapelig og folkemyter. For den gode personlige opplevelsen er gruppene aldri mer enn 16, og vi bruker minibuss for god comfort og plass.
Skroll ned
Scroll down

Vi henter i Tromsø i minibuss og tar deg med på en ekte nordlys jakt. I forkant har vi gjort forarbeid slik at vi vet hvor det blir best sjanse å se nordlyset denne kvelden. Om det så kreves så kjører vi til Finske grensen.

I løpet av kvelden vil guiden fortelle deg om nordlyset, både forskning, sagn og myter.

Vi vil hjelpe deg med ditt kamera slik at du kan ta egne bilder, og vi tar også profesjonelle bilder av deg med vårt kamera som vil være tilgjengelig for nedlasting fra vår Flickr konto.

Om været er bra så vil vi besøke vår basecamp som har stor lavvo med bål hvor vi kan gå inn og varme oss og grille marshmallows.

I noen få tilfeller vil sjansen for en klar himmel være liten. I slike tilfeller ser vi på den siste oppdaterte værmeldingen klokken 18.00. Vi møter dere ved pickup 1900 og forteller hvordan sjansene ser ut. Om du ikke ønsker å risikere noe så får du pengene for turen refundert. Om du likevel ønsker å ta sjansen vil man ikke få noe refundert om man ikke lykkes. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes, og vi ønsker at dere skal se nordlys like mye som du ønsker å se det!

Fra 15. Sept – 31. Mars

Minibuss med max 16 gjester for den med personlige opplevelsen

Møtetid: 19.00 Scandic Ishavshotel (Adresse: Fredrik Langes gate 2)

Avgang: 19.15

Varighet: 6 timer

Pris: Voksne: NOK 1 190,- Barn: NOK 830,-

Inkluderer:

- Stativ 

- Kjeledresser

- Bilde på Flickr som du kan laste ned 

- Kaffe, te og kake

Tilbys ikke til barn under 5 år grunnet det kalde været og tidspunktet.

Send oss e-post for bestillingE-mail us for booking