Nordlysjakt med ekte nordnorsk sjarm

Opplev lokal nordnorsk gjestfrihet og humor i liten gruppe. Vi skal ta deg med inn i en reise tilbake til vår kyst historie, vår stolthet og vår arv. La oss gjøre din nordlystur til mer enn enn et minne om nordslyset.
Skroll ned
Scroll down

"Vi ønsker at du skal se nordlys, like mye som du ønsker det"

Som en av pionerene i Tromsø på nordlys, og som kan smykke seg med 20 års i 2024 har vi en enorm erfaring og kjennskap til nærområdet. Vi ønsker at du skal få oppleve en nordnorsk opplevelse som blir mer enn den nordlys turen du hadde sett for deg. Vi skaper minner som sitter i hjertet. Det betyr også at vi vil gjøre alt vi kan for at du får det du har kommet for men med en innsats som sitter utenpå huden.

Du skal se nordlys, og dette leverer vi med å kjøre dit vi må for å finne klar himmel. Noen ganger tar dette oss helt til Finland så husk å kle deg varmt. I noen perioder kan Tromsø også være glatt så vær obs og ta med deg brodder for skoene for din egen sikkerhet. Vi har med kjeldedresser som du kan ha på toppen av dine egne varme klær.  

Vi møter deg ved Scandic ishavshotel i sentrum, kun en gange fra de fleste hotell og kun 10 min fra flyplassen. I forkant av turen har vi med lokal kunnskap studert endringer i været ila hele dagen, og har en laget oss en plan for hvor det er best sjanse for å få klar himmel og nordlys. Vi samarbeider med de beste guider i byen for å være sikker på at vi lykkes, du skal føle og se at vi har gjort det vi kan for å gi deg naturens mirakel- Nordlyset. Nå starter eventyret, og du vil se film om nordlyset, både vitenskap og myter for å forstå det du skal få oppleve.

Om vi er heldige og været på vårt hjemsted er bra, vil vi ta dere med hjem til vår gård på kysten. Her får du muligheten å se og oppleve en gammel gård hvor du får vår kyst historie som startet der i 1880. Her har vi lavvo og vi kan sitte beskyttet fra vær og vind mens vi forelle vår historie som både har samisk, kvensk og ikke minst ekte bygutt aner fra da Tromsø ble en by i 1794. Om vi må dra andre plasser sørger vi for å lage det trivelig der vi er, med bål, sitteplasser, varm kaffe, sjokolade, te og verdens beste sjokolade kake.

I løpet av kvelden tar vi professionelle bilder av deg under nordlyset med vårt kamera. Disse vil være tilgjengelig for nedlasting fra vår Flickr konto. Vi hjelper deg også med innstillinger på ditt kamera eller telefon for å kunne ta egne bilder.

I noen få tilfeller vil sjansen for en klar himmel være liten. I slike tilfeller ser vi på den siste oppdaterte værmeldingen klokken 18.00. Vi møter deg ved pickup og forteller hvordan sjansene ser ut. Om du ikke ønsker å risikere noe så får du pengene for turen refundert. Om du likevel ønsker å ta sjansen vil man ikke få noe refundert om man ikke lykkes. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes, og husk "vi ønsker at dere skal se nordlys like mye som du ønsker å se det!"

Et vennlig råd er å ha din reiseforsikring i orden før reise pga arktiske forhold man aldri rår over med fly etc.

Vi har pick up på Tromsø Camping 18.15 om du ønsker å hentes der må det stå i bookingen din.


Minibuss med max 16 gjester for den personlige opplevelsen

Pris:

Voksne: NOK 1490,-

Barn: NOK 1300,-

Møtetid: kl. 18:35 

Avgang: kl. 18:45

Sted: Scandic ishavshotel (Adresse: Fredrik Langes gate 2)

Varighet: 6 timer

Inkluderer:

- Stativ til kamera

- Bilde på Flickr som du kan laste ned 

- Kaffe, te, varm sjokolade og sjokoladekake

- Varme kjeledresser

- Norsk guide, men aktiviteten foregår på Engelsk.

Aldersgrense:

Tilbys ikke til barn under 5 år grunnet det kalde været og tidspunktet.

Ta med deg:

  • Varme klær, gode sko, lue, votter og skjerf
  • Kamera om du har
  • Isbrodder (om det er glatt) 
  • Godt humør


Klarer jeg det? 

Vi skal ut i natur i mørket, så vær obs på at det kan være litt vanskelig å gå, men vi skal tilpasse opplevelsen til hver av dere slik at du får den beste opplevelsen med ditt utgangspunkt. Med nasjoner fra hele verden skal vi skape et arctic team som i felleskap skal lage en herlig, trygg atmosfære du aldri vil glemme.

Send oss e-post for bestillingE-mail us for booking