Midnattssoltur med RIB-båt

Mens vi nyter midnattsolen kjører vi gjennom Kvalsundet og forhåpentligvis får vi sett niser, seler og havørn. Gasvar er en idyllisk liten øy ute i det åpne hav og kan tilby både hvite sandstrender, samt en vakker liten kirke.
Skroll ned
Scroll down

Bli med en lokal familie som har overlevd på fiske og fangst gjennom 4 generasjoner. Nå vil vi ta deg med i bakhagen våres, også kjent som havet. Dette er sjøen mine forfedre har rodd fiske for å sikre dagens fangst og måltid. Året er annerledes, båten er en solid Rib båt, men sjøen og området er fortsatt det samme. Vi skal reise med Rib båt til den idylliske lille øya Gåsvær som huser en liten kirke ute i havgapet. Dette har vært et viktig møtepunkt for fiskerne i årevis for å høre siste nytt om fisket og lokalt sladder. Siden vi tilhører dette området og samfunnet, kan vi åpne dørene for deg og la deg se denne vakre gamle trekirken fra innsiden.

Vi tar en liten fottur til det beste utsiktspunktet på øya og herfra  kan vi nyte utsikten mot nord, og se solen som aldri går ned... Midnattssolen.

På vei tilbake til Tromsø tar vi et kort stopp ved Risvika, hjemmet vårt og forteller historien

om området.

Toppskarv, havørn og kongeørn er et vanlig syn i vårt område, så vel som lundefugler, lomvier og teister. Selen titter ofte opp av vannet, og hvis vi er heldige, kan vi også se Nise, vår minste hval art.

Obs: Som et ledd i å ivareta vårt miljø, så samarbeider vi med et annet selskap på dager med få deltagere. Da vil vår samarbeidspartner ta deg til samme område, men med litt endret produkt innhold, men vi garanterer deg like flott opplevelse.

Fra 22. Mai – 10. August

Varighet: 3 timer.

Pris voksne: NOK 1 200,-

Pris barn mellom 7-11 år: NOK 630,- (Minimums høyde 140 cm)

Avgang: 22.00 Møtested forran Raddison Blue

(Vi ber om at du vennligst møter opp 10 minutter før
avgang)

Send oss e-post for bestillingE-mail us for booking